Lara Kastelic

Vaša vsebina. Naša risba.

Sem biologinja, a me je vprašanje ohranjanja narave privedlo na pot raziskovanja sobivanja med ljudmi. Sem voditeljica, organizatorka, izobraževalka in facilitatorka v več slovenskih in mednarodnih projektih. Pri svojem delu uporablja metode in pristope, ki temeljijo na vključevanju in sistemskem razmišljanju. V preteklih letih sem se usmerila predvsem v digitalno grafično žetev.

Kaj počnem?

DIGITALNA GRAFIČNA ŽETEV

Grafično žetev rišem na tablico, ker mi to omogoča, da izdelek prilagajam dogajanju in vsebini. Poleg tega mi omogoča, da naročnik lahko poda svoje komentarje in popravke, da na koncu res dobi izdelek, ki komunicira, kar mu je pomembno. 

ILUSTRACIJE

Rišem digitalne ilustracije, ki odražajo slog, ki ga uporabljam na izdelkih grafične žetve. Temu slogu jaz rečem “preprost, na ravni skice”. Z veseljem pa delam tudi ilustracije, kjer si dam duška z barvami in učinki vodenih barv. 

Kontakt

hello@larakastelic.com | larakastelic.com | 031 231 681 | IG: lara.facilitation

Delam v slovenščini in angleščini.

Portfolio

Digitalna grafična žetev: na licu mesta (v živo ali preko spleta) ustvarjam grafični povzetek vsebine predavanja ali dogodka. Možnost, da se izdelek naknadno prevede v drug jezik.

Ilustracija: v digitalni obliki.